Komunikatë për media: PUBLIKOHET DORACAKU PËR ZGJEDHJET “ TI JE SHEFI, TI VENDOS!”

Komunikatë për media: PUBLIKOHET DORACAKU PËR ZGJEDHJET “ TI JE SHEFI, TI VENDOS!”

·         Votimi i rregulltë, parakusht i një demokracije të qëndrushme PUBLIKOHET DORACAKU PËR ZGJEDHJET “ TI JE SHEFI, TI VENDOS” Prishtinë , 31 maj 2013 – Sot është publikuar doracaku për zgjedhjet, në kuadër të projektit ‘Ti je shefi, Ti vendos!’ i cili është një projekt në partneritet mes Rinisë dhe studentëve shqiptar në Norvegji’, organizatës […]

Lexo me shume
Aktivizmi rinor në Kosovë

Aktivizmi rinor në Kosovë

Sot organizata JEF Kosova organizoi një trajnim një ditor në kuadër të aktivitetit ‘JEF Kosova training days’, aktivitet i cili mbahet çdo vit me qëllim të zgjerimit të rrjetit të punës vullnetare përmes anëtarësimit të të rinjëve. Pas njoftimit me pjesmarrësit, hapjen e trajnimit e bëri presidentja e organizatës znjsh.Ardita Osmanaj e cila bëri një […]

Lexo me shume
Të ballafaqohemi me temat nga konfliktet e së kaluarës

Të ballafaqohemi me temat nga konfliktet e së kaluarës

Më datë 22-24 Shkurt 2013, në Prevallë të komunës së Prizrenit është mbajtur seminari i organizuar nga fondacioni gjerman KAS, me temë  ‘Forcimi i dialogjeve. Të bashkuar në Europë – Të ballafaqohemi me temat nga konfliktet e së kaluarës’ ku prezentë ishin edhe pjesmarrës të shoqërisë civile nga Kosova dhe nga regjioni. Në këtë seminar […]

Lexo me shume
Ftesë për anëtarësim

Ftesë për anëtarësim

Të nderuar qytetarë të rinj të vendit tonë, të gjithë ju që dëshironi të shihni Evropën, të bëheni pjesë e seminareve të shumta në vend dhe jashtë vendit, dhe të kontriboni në çështje të ndryshme që preokupojnë të rinjët dhe shoqërinë e vendit tonë, jeni të mirëseardhur në rrjetin e familjes sonë Europiane JEF. Data […]

Lexo me shume
‘Sensibilizimi i të rinjëve për procesin zgjedhor’

‘Sensibilizimi i të rinjëve për procesin zgjedhor’

17 – 18 Janar 2013 Prishtinë   Me iniciativën e organizatës ‘Albansk Ungdom’ të cilët përfaqësojnë rininë shqipëtare dhe komunitetin studentorë në Norvegji, JEF Kosova së bashku me partnerët tjerë siç janë fondacioni Gjerman Konrad Adenauer Stiftung (KAS), Iniciativa e të Rinjëve për të Drejtat e Njeriut (YIHR), instituti për Hulumtimin e politikave publike CIVITA, […]

Lexo me shume
Workshop: “Angazhimi musliman për shtet dhe në shoqëri.

Workshop: “Angazhimi musliman për shtet dhe në shoqëri.

Angazhimi musliman për shtet dhe në shoqëri. “Pjesëmarrja dhe Edukimi” 22-23 shkurt, 2013 Stamboll “Angazhimi musliman për shtetin dhe shoqërinë”, është zgjedhur si temë e një serie të parë të punëtorive të KAS-it që do të mbahen në vitin 2013. Zgjedhja është e bazuar në interesin në rritje në angazhimet qytetare dhe politike të myslimanëve në […]

Lexo me shume

Kontakt ›


Federalistët e Rinj Evropian

JEF KosovaRepublika e Kosovës
Telefon +377 44 120 812